Onze merken

Over ons

Een complete collectie aanbieden opgebouwd uit enkel kwaliteitsmerken is wat we voor ogen hebben. Klanten welke onvoorwaardelijk voor kwaliteit kiezen maar ook zich verbonden willen voelen met een merk en met een eigen design. We hebben binnen onze collectie dan ook de verschillende stijlen benadrukt. Het zal direct duidelijk worden waar jij jezelf bij vindt passen!

Wij willen spreken met een kritisch en duidelijk assortiment. Overzichtelijk gepresenteerd in diverse categorieën. Je snel vertrouwd voelen en genieten van het prettige winkelgemak; dat is geworteld in onze heldere visie.

Met veel topmerken onder één dak heeft u bij Interieur van Brameda de keuze uit stijlvolle en trendy producten van onder andere:

XDMODO

Het is de uitdaging voor elke consument. De zoektocht naar het perfecte kado. Dit is waar XDMODO om de hoek komt kijken. Origineel én praktisch. Felbegeerd én betaalbaar. Een prachtige range van kado artikelen gebaseerd op hetzelfde idee. Door creativiteit en slimme ontwikkeling worden dagelijkse producten naar een hoger niveau getild. Directe herkenbaarheid siert deze collectie.

VacuVin

VacuVin is ster in het introduceren van originele nieuwe producten aan consumenten over de hele wereld. De introductie van unieke producten met een toegevoegde waarde maakt het VacuVin mogelijk om iets extra`s te bieden. Het opmerkelijke van het assortiment is dat alle producten gekenmerkt worden door hun praktische toepassingen tijdens dagelijkse omstandigheden. Al de door VacuVin geproduceerde en ontwikkelde producten onderscheiden zich zowel door hun originaliteit als door hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Zack

De naam ZACK staat al 20 jaar synoniem voor stijlvolle RVS woonaccessoires. Met de minimalistische, exclusieve designtaal creëren hun product designers aantrekkelijke woonaccessoires voor stijlbewuste mensen die hun omgeving naar eigen smaak willen inrichten. Door de exclusieve, tijdloze vormgeving past ieder product binnen elke sfeer en elk interieur. De gehele collectie is uitgevoerd in hoogwaardig geborsteld RVS en heeft een voortreffelijke afwerking.

Afuera

Sfeerhaarden welke branden op bio-ethanol zijn in grote opkomst. Afuera waarborgt de kwaliteit van deze unieke sfeerbrengers. Wij werken enkel met de mooiste modellen voor op tafel en aan de wand. Zowel modern design met keramiek als basismateriaal als klassieke modellen van metaal in zwart en zilver bieden wij aan. Alle gekenmerkt door een vol vuur zonder de nadelen van een gashaard, elektrische haard of schouw.